Huiswerkbegeleiding

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/menu.inc).

Voor veel leerlingen zal huiswerkbegeleiding een uitkomst zijn om tot betere resultaten te komen. Zij krijgen inzicht in de planning van de vaak toch grote hoeveelheid huiswerk en hulp bij het maken en leren ervan. Leerlingen kunnen individueel of met maximaal 5 leerlingen per groep huiswerkbegeleiding krijgen. In deze kleine groepen is 2 maal per week optimaal. We maken eerst samen een plan van aanpak. Op die manier leert uw kind vanaf het begin huiswerk goed te plannen. Inhoudelijke problemen worden meteen behandeld wanneer deze zich voordoen. Omdat uw kind al in de eerste jaren op de middelbare school goed leert plannen en de kennis van de vakken op peil houdt, zal hij of zij de bovenbouw ook soepeler kunnen doorlopen.

Niet alleen voor uw zoon of dochter is dit de ideale oplossing, ook voor u. Discussies en spanningen thuis over huiswerk zijn verleden tijd en u hoeft er als ouder niet meer bovenop te zitten. U krijgt maandelijks een korte update over de voortgang van uw kind en eventuele aandachtspunten. De huiswerkbegeleiding is bedoeld als ondersteuning voor alle vakken.