Studieaanpak en huiswerkbegeleiding

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/studie/domains/studiebegeleidingplus.nl/public_html/includes/menu.inc).

Voor optimale studiebegeleiding neem ik de passies en de belevingswereld van de leerling als uitgangspunt. We gaan samen op zoek naar een studiemethode die past bij de leerstijl en de kwaliteiten van de leerling. Ik zoek samen met de leerling naar raakvlakken van de leerstof met zijn belevingswereld. Dit vergroot de motivatie enorm. Tevens gaan we aan de slag met concentratie-oefeningen en leert uw kind beter onthouden.

Na een aantal maanden kan de leerling de aangeleerde studiemethode zelf hanteren en toepassen bij alle verschillende studietaken. Een vrolijke, gemotiveerde leerling en geen extra kosten meer voor studiebegeleiding.